2019-10-15 07:52:40• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Bak - Idősebb személyek tanácsa hasznára válhat

Napi horoszkóp október 15-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A Mars a hetedik sorsterületén halad át, szükséges lenne most a partnerével, kollégáival együttműködnie, de ehelyett a Mars csak önző energiákkal látja el. Úgy tudja ezt kiküszöbölni, ha tudatosan törekszik a megegyezésre.

 


Bika: IV. 20. - V. 20.

A Hold-Vénusz szembenállás kis túlzást hoz ma az életébe, ez pedig plusz kilókhoz és enyhe másnapossághoz vezethet. A munkában is kerülje a mértéktelenséget!

 


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

A Merkúr ma a Neptunusszal trigont alkot, a képzeletét erősíti, az intuíciója magas, ha döntéshelyzetbe kerül, nyugodtan támaszkodhat a megérzéseire. Ha művészeti munkát végez, ez a konstelláció annak is kedvez.


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Viszonylag könnyen fegyelmezi most önmagát és keményen dolgozik. Arra is alkalmas a mai nap, hogy a pénzügyekben döntsön, képes józanul mérlegelni.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

A Hold-Szaturnusz trigonja most gondoskodik a jó közérzetéről, ha volt egészségügyi problémája, akkor annak megoldásában is segíti önt ez a konstelláció. Most a gyakorlati kérések foglalkoztatják önt, még az is lehet, hogy egy új otthon megvásárlásán töri a fejét.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

A Merkúr fényszöget alkot a Neptunusszal, ez a társkapcsolatára előnyösen hat. Ha ön független, most megtalálhatja lelki társát, ha kapcsolatban él, akkor szerelmük úgy lángol, mint régen.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

A Vénusz-Hold szembenállás önt most némi túlzásra készteti, főleg anyagi értelemben. Lehetséges, hogy túl sokat költhet „vigaszvásárlásra”, pedig a gardrób már tele van… Ha túl sok édességet fogyaszt, amire hajlama van ma, az újabb kilókhoz vezet.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

A Hold-Uránusz konjunkció a hetedik sorsterületén, szembenállást alkotva a Vénusszal, igen kényes állás. Ha partnerével kapcsolata alapvetően jó, akkor most megbeszélhetik, hogy hogyan lehetne a jelenlegi feszült állapoton javítani. Ha a kapcsolat még új és hiányzik a tiszta kommunikáció, akkor jobb az elengedés mellett dönteni.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

A tizenkettedik sorsterületén áthaladó Vénusz, amely szemben áll a Hold-Uránusz együttállással egy titkos szerelmet hozhat az életébe. A szenvedélyek nem hiányoznak, de kérdés, a titok meddig marad az...

 


Bak: XII. 22. - I. 19.

A Szaturnusz-Hold trigon miatt ön könnyedén össze tudja hangolni a hivatását és a magánéletét. Érzelmileg kiegyensúlyozott, összeszedett és józanul gondolkodik. Idősebb személyek tanácsa azonban hasznára válhat.

 


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Hivatásában mostanában minden gördülékenyen megy, főleg pozitív kisugárzásának köszönhetően, kreatív és művészeti témákkal kerülhet kapcsolatba üzleti vállalkozása során. A Vénusz karrier-sorsterületén való átvonulásának köszönhetően, lehet, hogy romantikus viszonyba kerülhet valamelyik felettesével.

 


Halak: II. 19. - III. 20.

A Neptunusz és Merkúr kellemes konstellációjának köszönhetően párkapcsolatában minden harmonikus. Ha valamilyen művészettel kapcsolatos munkát végez, azt is siker övezi, nincs ma híján sem a kreativitásnak, sem az ihletnek.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: